Over Jeroen Hol

Ik ben geboren in het jaar 1960.

Vanaf 1984 ben ik als fysiotherapeut enkele jaren werkzaam geweest in een fysiotherapiepraktijk en gedurende ruim 15 jaar in een algemeen ziekenhuis. De ruime visie van de fysiotherapie stimuleerde me tot verdere ontwikkeling en specialisaties. Na een aantal jaren ben ik me gaan verdiepen in de acupunctuur. De brede en mensgerichte visie van het vak fysiotherapie was en is voor mij de basis geweest om verder te ontwikkelen in de acupunctuur.

In 1995 ben ik afgestudeerd in de Traditionele Chinese Geneeskunde: acupunctuur en kruidengeneeskunde. Vervolgens heb ik verscheidene jaren mijn werk als fysiotherapeut en acupuncturist gecombineerd.

Vanaf 2006 ben ik volledig gaan werken in mijn praktijk voor acupunctuur.

Ervaring en opleiding

Mijn opleidingen en ervaringen als fysiotherapeut binnen de manuele therapie, sportfysiotherapie, long- en hartrevalidatie, ontspanning- en ademtherapie , vullen mijn werk als acupuncturist dagelijks aan tot een mooie combinatie tussen Westerse en Oosterse Geneeskunde . Mijn uitgangspunt is dan ook dat acupunctuur en reguliere geneeskunde elkaar goed aanvullen en ik ben voorstander van meer ontwikkeling op dit gebied.

Scholing blijft voor mij belangrijk en interessant, ik volg met plezier jaarlijks bijscholing in zowel westerse als oosterse geneeskunde.

Mijn visie

Het gaat om de persoon die ik in mijn werk ontmoet en wel de persoon als geheel. Elke therapie en behandeling is een kans je systeem aan te zetten tot herstel van evenwicht, zowel lichamelijk als emotioneel. Acupunctuur biedt een geweldige kans.