Fysieke klachten burn out

Fysieke klachten burn out

De fysieke klachten van een burn out kunnen erg vervelend zijn. Los deze op met Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle!

Pijnklachten, spanningsklachten: een greep uit de fysieke klachten die komen kijken bij het hebben van een burn out. Bij Acupunctuur Jeroen Hol werken we samen met u deze te verhelpen. Met acupunctuur, maar ook zeker met andere geneeswijzen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ontspanningstechnieken en meditatie horen daar bijvoorbeeld ook bij. Bij een burn out is de balans tussen belasting en belastbaarheid zoek. Je energie verzwakt en dat is ook in het lichaam merkbaar. Pijn kan optreden, of een constante en heel vervelende spanning. Gelukkig kan Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle u helpen!

Fysieke klachten bij een burn out hebben met energie te maken.

Met acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle krijgt u uw energie weer onder controle!
Een burn out brengt zowel fysieke als mentale klachten met zich mee. De energie die door ons lichaam stroomt speelt een belangrijke rol bij ons fysieke en mentale toestand. Wanneer we ons taken op de hals halen, hebben we dikwijls niet door hoeveel energie deze daadwerkelijk zullen kosten. Een oplossing is om samen met Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle de energiepatronen in kaart te brengen die zich in uw lichaam bevinden. Zo vinden we samen de juiste balans, samen met een zeer vruchtvolle acupunctuurbehandeling.

Kom langs om de fysieke klachten bij een burn out te verhelpen!

U ziet: fysieke klachten bij een burn out kunnen vast en zeker opgelost worden door een bezoekje te brengen aan onze acupunctuurkliniek Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle!