Chinese Geneeswijze

Chinese geneeskunde

Gespecialiseerd in Chinese geneeskunde is Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol. De ervaren acupuncturist heeft Traditionele Chinese Geneeskunde gestudeerd en is jarenlang ervaren in het uitoefenen van acupunctuur en kruidengeneeskunde.

Gespecialiseerd in Chinese geneeskunde is Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde worden lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaakt door een tekort of storingen in de energiestromen in het lichaam. Acupunctuur kan helpen bij allerlei klachten zoals pijnklachten, spanningsklachten, allergieën, vermoeidheid en bij zwangerschap. Daarnaast is acupunctuur goed ter preventie van gezondheidsklachten. Bij een acupunctuur behandeling worden hele dunne naaldjes op specifieke plaatsen geplaatst, welke de energiedoorstroming weer terug in balans brengt.

Westerse en Chinese geneeskunde gecombineerd

Naast de kennis en ervaring in de Chinese geneeskunde, is Jeroen Hol ook in fysiotherapie afgestudeerd. Op deze manier worden in de acupunctuurpraktijk van Jeroen Hol inzichten uit de Chinese geneeskunde gecombineerd met inzichten uit de westerse geneeskunde, welke elkaar in de behandeling aan kunnen vullen. Bij Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol draait het om individuele behandelingen zoals ook bedoeld is in de Chinese geneeskunde. Het zien van en goed luisteren naar de patiënt is van groot belang voor een juiste behandeling en resultaat. Tijdens een intakegesprek worden de klachten in beeld gebracht en wordt een individueel behandelplan opgesteld.

Acupunctuurpraktijk gericht op Chinese geneeskunde met acupunctuur en kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde vormt een belangrijk onderdeel van de Chinese geneeskunde. Kruiden kunnen van toegevoegde waarde zijn bij de realisatie van energie voor lichaam en geest en kunnen specifiek stimulerend zijn op bepaalde organen en orgaanfuncties. Gespecialiseerd in acupunctuur en Chinese geneeskunde kunt u bij acupuncturist Jeroen Hol terecht voor een gerichte individuele acupunctuur behandeling.