Chinese geneeswijze Zwolle

Chinese geneeswijze Zwolle

Voor behandelingen volgens de Chinese geneeswijze in Zwolle kunt u goed terecht bij Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol. In onze praktijk wordt een mooie combinatie gemaakt tussen westerse en oosterse geneeswijzen. Dit zorgt ervoor dat wij u kunnen helpen met diverse effectieve behandelingen. Wanneer u interesse heeft in onze mogelijkheden op het gebied van Chinese geneeswijze, dan bent u in Zwolle van harte welkom in onze praktijk. U kunt zich natuurlijk al wat inlezen op onze website, waar u de meest uiteenlopende informatie kunt vinden over onder meer de Chinese geneeswijze.

Uw praktijk voor Chinese geneeswijze in Zwolle

Wanneer u interesse heeft in de Chinese geneeswijze, dan kunt u in Zwolle bij ons terecht. Zo bieden wij onder meer acupunctuurbehandelingen. Deze kunnen zeer effectief zijn bij de behandeling van onder meer allergie, vermoeidheid, spannings- en pijnklachten. In onze praktijk kunt u zeker niet alleen terecht voor behandelingen volgens de Chinese geneeswijze in Zwolle. Wij bieden u een effectieve combinatie van westerse geneeskunde, acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde. Wanneer u bij ons komt, dan kunnen wij u uiteraard goed adviseren over de behandelingen die u het best kunnen helpen.

Neem contact op

Wilt u eens nader kennis maken met de Chinese geneeswijze in Zwolle? Dan bent u van harte welkom. Voor meer informatie, advies of een afspraak kunt u bellen naar 038 – 465 92 66 of mailen naar info@acupunctuurjeroenhol.nl. De acupunctuurpraktijk is gevestigd aan de Zwarteweg 45 in Zwolle. Hier bieden wij u de meest uiteenlopende behandelingen aan, waarmee een veelzijdigheid van klachten kan worden aangepakt.