Burn out klachten

Burn out klachten

Heeft u last van klachten bij een burn out? Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle biedt vast en zeker uitkomst!

Een burn out gaat helaas dikwijls gepaard met lichamelijke klachten, maar gelukkig isi er Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle die deze te lijf kan gaan. Met acupunctuur en andere methodes uit de Traditionele Chinese Geneeskunde kunnen wij zowel uw fysieke als mentale klachten onder de knie krijgen. Bij een burn out heeft u te veel hooi op uw vork genomen. Dat kan grote gevolgen hebben voor de energie in uw lichaam. Klachten die horen bij een burn out, zijn gelukkig op te lossen met een alternatieve behandeling, zoals acupunctuur. Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle staat vooro u klaar!

Bij een burn out werken we zowel aan uw lichamelijke als uw mentale klachten

De burn out blijft niet slechts beperkt tot lichamelijke klachten, maar zal ook invloed op uw mentale toestand. Daarom vinden we het bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle erg belangrijk de focus op zowel lichamelijke als mentale klachten te leggen. Bij een burn out is de energie in uw lichaam achteruit gegaan, waardoor slaapstoornissen, rusteloosheid, lusteloosheid en depressie onder andere aan de oppervlakte kunnen komen. Daarom werken we niet alleen aan uw lichamelijke klachten, bijvoorbeeld door het toepassen van acupunctuur, maar kijken we ook samen met u hoe we de balans tussen belasting en belastbaarheid op orde kunnen krijgen. Ontspanningstechnieken en meditatietechnieken helpen daarnaast klachten bij een burn out te verminderen of op te lossen.

Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle wil uw burn out klachten graag voor u oplossen!

De klachten die horen bij een burn out zijn niet gering en het is belangrijk deze snel te laten oplossen. Daarbij kan Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle u vast en zeker helpen. Vraag voor meer informatie door te bellen, op de website te kijken of gewoon eens bij u langs te komen. Samen met acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle bestrijdt u de lichamelijke klachten die horen bij een burn out!