Alternatieve geneeswijze Zwolle

Alternatieve geneeswijze Zwolle

Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol is gespecialiseerd in alternatieve geneeswijze Zwolle. Afgestudeerd in Traditionele Chinese Geneeskunde is Jeroen Hol gespecialiseerd in acupunctuur en kruidengeneeskunde als alternatieve geneeswijze Zwolle.

Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol in alternatieve geneeswijze Zwolle gespecialiseerd

Acupunctuur als alternatieve geneeswijze, is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. De lichaamsfuncties worden volgens de Chinese geneeskunde verklaard volgens het begrip ‘energie’. Alle onderdelen en activiteiten van lichaam en geest, zoals organen, bloedvaten, zenuwen, hormonen, bewegingsapparaat en emoties staan voor energie. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde worden lichamelijke en geestelijke klachten veroorzaakt door storingen in de energiestromingen in het lichaam. Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol is specialist in alternatieve geneeswijze Zwolle, waar u terecht kunt voor behandelingen van acupunctuur.

Acupunctuur als alternatieve geneeswijze in Zwolle

Acupunctuur als alternatieve geneeswijze Zwolle, kan worden ingezet bij vele soorten klachten. Met acupunctuur wordt de energiebalans hersteld en kunnen klachten worden verminderd of worden verholpen. Bij acupunctuur worden hele dunne naaldjes geplaatst, op specifieke plaatsen, acupunctuurpunten, in het lichaam. Bij Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol draait het om individuele behandeling. Tijdens een intake worden de klachten duidelijk in beeld gebracht en tijdens de behandeling wordt een betere energieproductie en betere energiedoorstroming gerealiseerd. Ook is kruidengeneeskunde is vaak een zinvol onderdeel van de behandeling in alternatieve geneeswijze bij deze acupuncturist in Zwolle.

Combinatie van westerse geneeswijze met alternatieve geneeswijze in Zwolle

Naast de kennis en ervaring in Chinese geneeskunde, is Jeroen Hol in 1984 afgestudeerd als fysiotherapeut. In 1995 afgestudeerd in Chinese geneeskunde heeft Jeroen Hol jarenlang het werk van fysiotherapeut en acupuncturist gecombineerd. Sinds 2006 werkt hij volledig in zijn praktijk voor acupunctuur, waar westerse geneeswijzen met alternatieve geneeswijze in Zwolle worden gecombineerd.