Alternatieve geneeskunde Zwolle

Alternatieve geneeskunde Zwolle

Wanneer u klachten ervaart op gebied van gezondheid en openstaat voor een alternatieve benadering tot behandeling, dan kunt u terecht bij acupunctuurpraktijk Jeroen Hol. Hier wordt een behandeling ter verbetering van uw klachten ingezet vanuit een combinatie tussen fysiotherapie en acupunctuur. Aanvullende ondersteuning op basis van kruidengeneeskunde behoort eveneens tot de mogelijkheden. Vele klachten kunnen worden aangepakt of preventief worden behandeld door inzet van acupunctuur. Vanuit een holistische benadering wordt gekeken naar een volledig plaatje, waarbij breder beeld ontstaat om de behandeling zo effectief mogelijk te doen benutten.

Intakegesprek en behandeling

Voordat de behandeling van start gaat, zal eerst een uitvoerend intakegesprek plaatsvinden. Hierin zullen vragen gesteld worden om de klachten zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen en te kijken welke oorzaken hieraan mogelijk ten grondslag kunnen liggen. Dit wordt aangevuld door een pols- en tongdiagnostiek. Er kan eventueel bovendien nog een bewegingsonderzoek volgen, om nog sterker in kaart te krijgen waar eventueel sprake is van energieverstoringen in het lichaam. Aan de hand van de onderzoeken zal een behandelingsplan worden opgesteld, waarbij direct duidelijk zal worden aangegeven hoeveel behandelingen naar alle waarschijnlijkheid nodig zijn voor een effectieve behandeling.

Meer informatie opvragen

Acupunctuur kan een waardevolle ondersteuning bieden ter verbetering van lichamelijke en mentale klachten. Voor meer informatie en het maken van een intakegesprek kunt u de praktijk bereiken via telefoonnummer 038 – 4659266 of per mail op info@acupunctuurjeroenhol.nl. We staan u graag ter dienst en informeren u graag naar de mogelijkheden. Een duidelijk behandelplan kan dan snel gerealiseerd worden.