Alternatieve behandeling migraine

Alternatieve behandeling migraine

Acupunctuur Jeroen Hol: een alternatieve behandeling voor het verhelpen van migraine.

Heeft u last van migraine, kom dan eens langs bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle voor een alternatieve behandeling die dit vast en zeker kan oplossen. Door ‘migraine triggers’ toe te passen, oftewel uitlokkende factoren die een proces in werking zetten, kunnen we de energie in je lichaam helpen vrijer te stromen. Blokkades heffen we op. Voordat we bij acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle echter losgaan met deze alternatieve behandeling van migraine, analyseren wij uw gezondheid. Door vragen over uw gezondheid te stellen kunnen wij dit achterhalen. Ook doen wij een pols-en tongdiagnostiek, wat inhoudt dat we op verschillende plaatsen op uw pols voelen, en uw tong bekijken.

Een alternatieve behandeling van migraine bij Acupunctuur Jeroen Hol

De kracht van acupunctuur kan u verrassen bij allerlei lichamelijke klachten, en is ook zeker toepasbaar op migraine. Acupunctuur en de andere eeuwenoude chinese geneeskundemethoden zullen u versteld laten staan. De Traditionele Chinese Geneeskunde is meer dan twee millennia oud, maar geneest ook in het huidige tijdperk uw lichamelijke of zelfs mentale klachten. Naast acupunctuur als een alternatieve behandeling voor uw migraine, kunt u bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle ook terecht voor kruidengeneeskunde, oefentherapie, massage, cupping (het creëren van een vacuüm op de huid) en moxa, een therapie met bijvoetkruid.

Krachtige alternatieve behandeling van migraine middels Acupunctuur in Zwolle

Heeft u nog vragen over de alternatieve behandeling van migraine die wij bieden? Bel eens voor meer informatie of kom gerust eens langs. Wij willen u graag helpen van uw mirgaine af te komen. Tot ziens bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, die een alternatieve behandeling biedt voor migraine.