Acupunctuur Zwolle

Acupunctuur Zwolle

Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol is de specialist in acupunctuur Zwolle en omgeving. Jeroen Hol is afgestudeerd in Traditionele Chinese Geneeskunde en reeds jarenlang werkzaam als acupuncturist. Acupunctuur kan worden toegepast bij veel klachten. In geval van een aantal aandoeningen kan het de klachten niet volledig verhelpen, maar wel voor verlichting zorgen in geval van pijn of vermoeidheid. Ook leidt acupunctuur tot een beter herstel. Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, de grootste beroepsvereniging voor acupuncturisten en acupunctuurstudenten in Nederland.

Voor expertise omtrent acupunctuur Zwolle gaat u naar acupunctuurpraktijk Jeroen Hol

Acupunctuur vormt een belangrijk onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In de Traditionele Chinese Geneeskunde wordt de mens als onlosmakelijk van zijn omgeving gezien. Lichaam en geest worden als één geheel beschouwd en lichamelijke, emotionele en geestelijke processen zijn met elkaar verbonden. Lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door een verstoring van energie. Bij acupunctuur worden naalden geplaatst op specifieke punten in het lichaam. Hiermee worden energieblokkades opgeheven of storingen verholpen. Op deze manier wordt de balans in energie weer teruggebracht, wat klachten volledig kan verhelpen of verminderen.

Kruidengeneeskunde gecombineerd met acupunctuur in Zwolle

Kruidengeneeskunde vormt tevens een belangrijk rol in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Bij de behandeling van acupunctuur in Zwolle wordt tevens kruidengeneeskunde toegepast, gezien het van toegevoegde waarde is. Kruiden hebben een extra voedend aspect welke een belangrijke rol spelen bij energieverlies. Het werkt energiestimulerend en bepaalde kruiden kunnen specifiek worden toegepast bij bepaalde klachten.

Individuele behandeling bij acupunctuur Zwolle bij Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol

Bij Acupunctuurpraktijk Jeroen Hol worden individuele behandelingen van acupunctuur Zwolle gegeven. Behandelingen van acupunctuur Zwolle worden gekenmerkt door een brede aanpak. Als ervaren acupuncturist kan acupunctuur, kruidengeneeskunde, moxa, cupping, adviezen over voeding, leefwijze, oefeningen en meditatie worden toegepast. Bijpassend aan de klachten en individu wordt een passende behandeling in acupunctuur Zwolle gegeven.