Acupunctuur Wapenveld

Zoekt u een ervaren acupuncturist in Wapenveld?

Acupunctuur is inmiddels helemaal ingeburgerd in onze maatschappij. De Chinezen passen deze techniek al eeuwenlang toe om kwalen te genezen of om hun algehele gezondheid te verbeteren. Voor acupunctuur in de regio Wapenveld kunt u terecht bij de praktijk in Zwolle van Jeroen Hol. Nadat hij afstudeerde als fysiotherapeut en hier vele jaren met plezier zijn beroep van heeft gemaakt, heeft hij zich bekwaamd in de Chinese acupunctuur en is hiervoor een eigen praktijk gestart.

Genezen met acupunctuur in de regio Wapenveld

Acupunctuur wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed in de aanvullende verzekering. U vindt de vergoeding onder het hoofdstuk alternatieve geneeswijzen. Acupunctuur kan worden toegepast voor een veelheid van klachten, waaronder spanningsklachten, spierpijn. Vermoeidheid en ook voor het bestrijden van diverse allergieën. Zelfs als u last heeft van fertiliteitsklachten kan acupunctuur soms de oplossing zijn. Soms is 1 behandeling voldoende, maar in sommige gevallen is het nodig om de behandeling te herhalen. Dit hangt af van de aard en de ernst van uw klachten.

Maak direct een afspraak voor een acupunctuurbehandeling

Wilt u ervaren of acupunctuur u van uw klachten af kan helpen? Dan kunt u direct een afspraak maken voor een consult bij de praktijk voor acupunctuur in de regio Wapenveld. U kunt telefonisch een afspraak maken op telefoonnummer 038 – 465 92 66. Wilt u meer weten over acupunctuur of de behandelingen, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@acupunctuurjeroenhol.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie of antwoord op uw vragen.