Acupunctuur ’t Harde

Acupunctuur ’t Harde

Acupunctuur Jeroen Hol nabij ’t Harde: omdat eeuwenoude Oosterse geneesmethoden beter kunnen helpen dan u wellicht denkt.

Wanneer u last heeft van lichaamsklachten zijn er tal van manieren om die te bestrijden of te verzachten, maar wij van Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij ’t Harde, vragen ons af: al eens aan acupunctuur gedacht? Deze Oosterse en eeuwenoude naaldentherapie laat de energie in uw lichaam beter doorstromen, waardoor de pijn vermindert of zelfs verdwijnt als sneeuw voor de zon. Jeroen Hol startte de praktijk in 2006. Met een carrière in de geneeskunde als achtergrond weet hij eeuwenoude Oosterse en modernere Westerse methoden te combineren. En wel op zo’n manier dat u uw vermoeidheids-, spannings- of andere klachten kunt vergeten door een behandeling bij Acupunctuur Jeroen Hol nabij ’t Harde.

Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeswijze in omgeving ’t Harde

Nabij ’t Harde zit Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, om met bijzondere Traditionele Chinese Geneeswijze en andere methoden uw lichaamsklachten te verhelpen. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van spanning, kunnen wij de energie in uw lichaam weer in balans krijgen met acupunctuur, om maar één van de vele geneesmethoden te noemen. Last van vermoeidheid? De Traditionele Chinese Geneeswijze geeft ons de mogelijkheid te ontdekken waardoor die vermoeidheid is ontstaan en ook kan Acupunctuur Jeroen Hol, nabij het Harde, deze klachten behandelen. Datzelfde geldt voor allergieklachten. Wanneer u last heeft van huidklachten door een allergie – we spreken dan van eczeem – kunt u u door ons laten behandelen. Hooikoorts kan verminderd worden door een betere balans van het lichaam.

Ervaar de kracht van Traditionele Chinese Geneeswijze bij Acupunctuur Jeroen nabij ’t Harde

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Acupunctuur en andere Traditionele Chinese Geneeswijzen, als kruidengeneeskunde, massage, cupping (het creëren van een vacuüm boven de huid van de patiënt) en moxa (therapie met bijvoetkruid)? Kijk eens op deze website of pleeg een telefoontje waarin wij u maar wat graag uitleggen hoe de methoden werken. En we zien u ook graag terug om u van uw lichaamsklachten af te helpen bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij ’t Harde.