Acupunctuur Staphorst

Acupunctuur Staphorst

Acupunctuur Jeroen Hol nabij Staphorst introduceert u graag een alternatieve geneeswijze: acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeswijzen

Bij lichamelijke klachten is het wellicht niet het eerste dat in u opkomt, maar een therapie bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, dichtbij Staphortst, kan deze vast en zeker verminderen of verhelpen. Jeroen Hol is sinds 2006 in Zwolle gevestigd met een praktijk waarin we eeuwenoude Oosterse geneesmethoden mengen met de hedendaagse Westerse geneeswijzen. Zo kunnen wij van Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, in de buurt van Staphorst, u van dienst zijn bij heel uiteenlopende klachten. Heeft u pijn, bent u vermoeid of gespannen? Door de energie in uw lichaam in balans te brengen en beter te laten stromen, kunnen wij van Acupunctuur Jeroen Hol nabij Staphorst, deze klachten verhelpen.

Oude oosterse en moderne westerse geneeswijze vindt u bij Acupunctuur Jeroen Hol vlakbij Staphorst

Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij Staphorst, combineert de bekendere oosterse acupunctuurmethoden met andere geneeswijzen. Die kunnen oosters en eeuwenoud zijn, maar ook uit latere tijden stammen en uit het westen komen. Acupunctuur Jeroen Hol maakt onder andere gebruik van kruidengeneeskunde, oefentherapie, massage, voeding en cupping (het creëren van een vacuüm boven de huid van de patiënt) en moxa (therapie met bijvoetkruid). Onze kliniek in de buurt van Staphorst bestaat al jaren en heeft veel klachten kunnen verhelpen. Uiteraard richten wij ons tijdens deze therapieën veel meer op u, de klant, dan bij de reguliere geneeswijzen. Samen komen wij eruit en kunnen we lichaamsklachten oplossen. De energie in uw lichaam trachten we op orde te krijgen door blokkades op te heffen.

Acupunctuur staphorst op vele klachten van toepassing

Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij Staphorst, heeft geneeswijzen die voor allerlei lichamelijke klachten uitkomst bieden. Bij spanning, vermoeidheid, pijn, allergieën als hooikoorts of eczeem en soms zelfs infertiliteit, kunnen wij u dikwijls van dienst zijn. Bel eens om te kijken wat er mogelijk is voor het oplossen van uw lichaamsklacht. En uiteraard heten we u graag welkom bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij Staphorst!