Acupunctuur Nieuwleusen

Acupunctuur Nieuwleusen

Lichaamsklachten? Maak kennis met acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij Nieuwleusen

De werking van ons lichaam is volledig afhankelijk van de energie die daarin stroomt: dat geloven wij van Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, op enkele kilometers afstand van Nieuwleusen. Doordat we erg dunne naalden over uw lichaam verspreiden en op verschillende plaatsen, kunnen wij de energiestroom in uw lichaam onder controle krijgen. En dat met gewenst resultaat: met acupunctuur kunnen we de energie weer in balans krijgen. Na een acupunctuurbehandeling bij acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, vlakbij Nieuwleusen, zal de energie beter door uw lichaam stromen doordat blokkades uit de weg zijn geruimd en u zult vermoeidheids-, spannings-, en veel andere klachten minder of niet meer voelen. Jeroen Hol is gespecialiseerd in acupunctuur en andere Traditionele Chinese Geneeswijzen en heeft sinds 2006 een kliniek in Zwolle, op korte afstand van Nieuwleusen. ‘

Naast Acupunctuur voor Nieuwleusen ook andere Traditionele Chinese Geneeskunde

Acupunctuur Jeroen Hol maakt gebruik van meer Chinese geneeswijzen dan alleen de meest bekende accupunctuur. In onze praktijk combineren wij de oosterse geneesmethoden, die eeuwenoud zijn en zeker niet onderschat mogen worden, met westerse en modernere therapieën. Toch willen wij u graag vertellen over de ‘Traditionele Chinese Geneeskunde’, dat als verzamelnaam dient voor onder andere acupunctuur, kruidengeneeskunde, massage, voeding en cupping (het creëren van een vacuüm boven de huid van de patiënt) en moxa (therapie met bijvoetkruid). U leest het: ‘traditioneel’, dus we zijn er nog altijd van overtuigd dat de traditionele geneesmethoden van eeuwengeleden uit China, uw lichaamsklachten kunnen verhelpen. Wel vulden wij deze methoden aan met westerse, moderne inzichten.

Acupunctuur Jeroen Hol nabij Nieuwleusen wil u graag verlossen van uw lichaamsklachten

Heeft u vermoeidheids-, spannings- of andere lichaamsklachten? Wilt u infertiliteit oplossen met één van onze unieke oosterse geneesmethoden? Kijk op de website, bel of kom langs voor meer informatie en een behandeling bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, op korte afstand van Nieuwleusen.