Acupunctuur Kampen

Acupunctuur Kampen

Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, op korte afstand van Kampen, biedt uitkomst!

Heeft u als u last heeft van lichamelijke klachten weleens aan acupunctuur gedacht, want Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij Kampen, kan u vast en zeker helpen. Acupunctuur en andere Traditionele Chinese Geneeskunde, zoals de kruidengeneeskunde, kunnen uitkomst bieden bij meer klachten dan u wellicht denkt. Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, op zeer korte afstand van Kampen, wil u met behulp van moderne en eeuwenoude Chinese geneeswijzen helpen. Dat kan bij allerlei klachten: van hooikoorts tot vermoeidheid. Jeroen Hol startte de kliniek in acupunctuur in 1006, in het karakteristieke Zwolle, nabij Kampen. Heel wat klanten gingen u voor. Bent u de volgende die wij kunnen helpen?

Acupunctuur Kampen: een combinatie van eeuwenoude en unieke geneeswijzen

Er bestaan allerlei geneeswijzen, maar wellicht heeft u nog niet aan de unieke, eeuwenoude geneeswijze van de Chinezen gedacht. Met acupunctuur laten wij de energie in uw lichaam beter stromen. Daarnaast maken we bij Acupunctuur Jeroen Hol, in Kampen nabij Zwolle, gebruik van andere therapievormen uit de ‘Traditionele Chinese Geneeskunde’. Zo maken we ook gebruik van kruidengeneeskunde, oefentherapie, massage, voeding en cupping (het creëren van een vacuüm boven de huid van de patiënt) en moxa (therapie met bijvoetkruid). U hoort het: we maken gebruik van ‘traditionele’ geneesmethoden. Dat houdt in dat sommige geneeswijzen meer dan 2500 jaar oud zijn. Zij hebben meer dan 2 millennia overleeft en met deze therapieën kunnen wij ook vandaag de dag mensen genezen, wanneer zij last hebben van bijvoorbeeld spanning- of pijnklachten, allergieën, vermoeidheid of infertiliteit.

Heeft u lichamelijke klachten? Kom dan snel eens langs bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle nabij Kampen!

Heeft u last van allergieën zoals hooikoorts, eczeem, vermoeidheid- of pijnklachten? Het kan dan misschien wel niet het eerste zijn waar u aan dacht, maar alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur en kruidengeneeskunde kunnen u vast en zeker uitkomst bieden. Kijk eens op deze website of maak een afspraak met Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij Kampen.