Acupunctuur IJsselmuiden

Acupunctuur IJsselmuiden

Zoekt u een betrouwbare acupunctuurpraktijk in de omgeving van IJsselmuiden? Is dat het geval, dan bent u goed bij acupunctuur Jeroen Hol. U kunt bij ons terecht wanneer u last heeft van allerlei verschillende gezondheidsklachten of juist als u deze klachten wilt voorkomen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld weerstandsproblemen, slaapproblemen, migraine, maag-/darmklachten en vermoeidheid.
Acupunctuur Jeroen Hol is gevestigd in Zwolle, wat slechts op een kleine afstand van IJsselmuiden ligt. Met veel passie staan wij altijd voor u klaar.

Zo kan acupunctuur Jeroen Hol u helpen

Voor acupunctuur in de omgeving van IJsselmuiden kunt u dus terecht bij Jeroen Hol. Met een aanpak van zowel Oosterse als Westerse geneeswijzen, kunt u er bij onze acupunctuurpraktijk in de omgeving van IJsselmuiden snel weer bovenop komen. Wij helpen u graag met een combinatie tussen acupunctuur, Chinese kruidengeneeskunde en inzichten uit de westerse geneeskunde. Om zo behulpzaam mogelijk te zijn, gaat Jeroen Hol voor de persoonlijke aanpak. Er is aandacht voor u, en er wordt goed gelet op de signalen die u persoonlijk afgeeft. Overigens is acupunctuurbedrijf Jeroen Hol ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

Neem contact op

Wanneer u van uw gezondheidsklachten af wilt komen, ben u bij acupunctuur Jeroen Hol aan het juiste adres. Onze mooie praktijk is gevestigd aan de Zwarteweg 45 in Zwolle. Dit is slechts een klein stukje rijden vanuit IJsselmuiden. Via telefoon zijn wij bereikbaar op
038 – 4659266 en op 06 – 18828223. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@acupunctuurjeroenhol.nl en wij zullen ons best u zo snel mogelijk te antwoorden. Twijfel vooral niet om bij vragen contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!