Acupunctuur Heino

Acupunctuur Heino

Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, vlakbij Heino: de praktijk voor acupunctuur in de buurt van Heino

Bent u op zoek naar een praktijk voor acupunctuur in de buurt van Heino, dan hoeft u niet verder dan Zwolle te rijden. Daar is namelijk Jeroen Hol al weer jarenlang gevestigd. Acupunctuur spreekt ons allemaal tot de verbeelding door het gebruik van de dunne naalden, maar wat houdt het precies in? Door het plaatsen van de naaldjes op plaatsen in uw lichaam, kunnen we de energiestroom in uw lichaam onder controle krijgen. We heffen blokkades op en stimuleren de energiestroming. Het is dé manier om klachten in verband met vermoeidheid, spanning of andere pijnen weg te laten ebben.

Acupunctuur Heino voor allergieën en vermoeidheidsklachten

Wat is er nodig om vermoeidheids-, spanningsklachten en veel andere pijnen en ongelukkigheden als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen? Volgens Acupunctuur Jeroen Heino is dat de uitzonderlijke combinatie van Oosterse geneeswijzen, die hun oorsprong kennen in de eeuwen vóór de jaartellen, en de moderne Westerse therapieën. We gaan als volgt te werk: voordat we beginnen met acupunctuur of een andere speciale behandeling, bespreken we in een intakegesprek uw klachten. Deze klachten worden ook door een pols- en tongdiagnostiek en een bewegingsonderzoek verder in beeld gebracht. Na dit intakegesprek gaat de acupunctuur- of andere behandeling van start en zullen we alles in het werk stellen om uw klachten te verhelpen.

Bel gerust voor vragen over een Acupunctuur behandeling nabij Heino

Wellicht bent u niet zo heel bekend met acupunctuur of onze andere behandelingen. Geen nood: middels een telefoongesprek lichten wij u graag in over de geneesmethoden. We zien u ook graag terug om u te helpen bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, vlakbij Heino!