Acupunctuur Dalfsen

Acupunctuur Dalfsen

Lichaamsklachtenverlichting middels acupunctuur nabij Dalfsen

Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle wil u graag kennis laten maken met geneesmethodes waar u wellicht nog niet aan gedacht had: acupunctuur en kruidengeneeskunde. Welzeker, deze methoden stammen uit het tijdperk van vóór het jaar 0, maar dat neemt niet weg dat zij, zij het met toevoegingen van huidige inzichten, uw lichaamsklachten prima kunnen beheersen of verhelpen. Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, op korte afstand van Dalfsen, heeft met haar specifieke geneeswijzen al veel klanten kunnen helpen. U kunt dan denken aan het toepassen van acupunctuur – de meer bekende naaldentechniek, voor een goede energiebalans in uw lichaam – maar ook aan andere methoden. Zo maken wij ook gebruik van therapievormen als kruidengeneeskunde, oefentherapie, massage, voeding en cupping (het creëren van een vacuüm boven de huid van de patiënt) en moxa (therapie met bijvoetkruid).

Efficiënte acupunctuur voor Dalfsen door gebruik van Traditionele Chinese Geneeskunde

Voor welke lichaamsklachten kunt u het gebruik van acupunctuur en andere Traditionele Chinese Geneeskunde toepassen? Het antwoord is misschien verrassend, maar er zijn talloze lichaams- en gezondheidsklachten die acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij Dalfsen, kan verhelpen. Om te beginnen kunt u bij ons langskomen om van spanningsklachten af te komen. Daarna kunnen wij vermoeidheidsklachten als sneeuw voor de zon laten verdwijnen: simpelweg door de energie in uw lichaam in ‘goede banen te laten lijden’. Acupunctuur en onze andere oosterse en westerse geneeswijzen helpen ook bij allergieën. Wanneer er sprake is van eczeem kunnen wij met acupunctuur jeuk en ontsteking afnemen of soms zelfs genezen. Ook kijken we naar uw levensstijl en naar de klachten die erbij horen. Wanneer uw klacht te maken heeft met hooikoorts, willen wij van acupunctuur Jeroen Hol nabij Dalfsen u graag weerbaarder maken met behulp van onze acupunctuurmethode. Tot slot willen wij u graag helpen bij infertiliteit.

Neem contact op met Acupunctuur Jeroen Hol nabij Dalfsen

Hebben we u nog niet kunnen overtuigen van de werkbaarheid van acupunctuur en andere traditionele Chinese geneeswijzen? Bel gerust eens voor meer informatie met Jeroen Hol nabij Dalfsen, of kom langs bij Acupunctuur Jeroen Hol in Zwolle, nabij Dalfsen!